Ronald & José | A Beautiful Wedding Story.


Ronald & José hoopten op lekker weer op hun grote dag. Een paar weken voor de bruiloft spraken we elkaar nog aan de telefoon en vertelden ze me dat de ceremonie bij lekker weer buiten in de tuin van Tivoli in Oudenbosch zou plaatsvinden.

Tivoli heeft een super mooie, groene tuin die sprookjesachtig aandoet. In de aanloop van de bruiloft werden de voorspellingen alleen maar beter, wat zeg ik? Vrijdagochtend 29 juni stond de zon heel hoog aan de hemel en liep de temperatuur op tot bijna 30c. 🙂

De dag was intiem met alleen familie en een paar van hun beste vrienden. We maakten foto’s in het Arboretum in Oudenbosch (wauw!) en na de persoonlijke ceremonie werd er getoast en taart gegeten. Ook was er veel ruimte voor de kleuterklas van ‘juf José’, nadat de kinderen hun juffrouw met grote ogen gade hadden geslagen, was het tijd voor het toneelstukje dat ze voor Ronald & José voorbereid hadden.

Na het diner druppelden de 200 avondgasten langzaam binnen. Zij werden vervolgens getrakteerd op een heuse Weense Wals als openingsdans, hoe TOF! Daar kreeg ik zelfs als fotograaf kippenvel van. Daarna is er gefeest tot in de late uurtjes….

Geniet mee van deze mooie dag: