Lenneke van Hassel.


Hi! Wat tof dat je er bent. Je hebt waarschijnlijk op deze pagina geklikt, omdat je benieuwd bent wie nu die persoon is achter Lenn is More.

Nou, dat ben ik. Lenneke.

Ik zal je in een notendop vertellen waar ik vandaan kom en waar ik naartoe wil, maar om mij écht te leren kennen zullen we een keer koffie moeten gaan drinken.  

Sinds juni 2017 ben ik trotse eigenaar van Lenn is More. Mijn eigen bedrijf en de creatieve vertaling van wie ik als persoon ben: eenvoud boven overdaad, open en persoonlijk.

Less is more -> Lenn is More. Een betere woordspeling met mijn naam bestaat er niet.

Mijn drang om (dingen) te ondernemen en mijzelf uit te dagen, uitte zich ook tijdens mijn studie Communicatie. Ik volgde een minor ondernemerschap en ik ging een paar maanden in mijn eentje op avontuur in het buitenland.

Nu creëer ik sterke beelden voor andere ambitieuze ondernemers. Beelden met een verhaal. Ideeën worden getransformeerd in een moodboard en ik zorg dat de jouw (personal) branding hier naadloos op aansluit.

Ook buiten werktijd is de kans groot dat je mij rond ziet lopen met een camera. Fotografie is mijn passie. En als ik je dan nog iets over mijzelf mag vertellen dan mag je ook best weten dat ik graag hardloop (halve marathon: check!), boeken lees en op reis ga.

Anyway, we hebben het genoeg over mij gehad. Laten we het nu over jou hebben.

Koffie?